Kartice poverenja

Znamo da brinete o Vašem zdravlju. Zato smo za Vas spremili posebne pogodnosti.

Korišćenjem kartice poverenja umanjite račun u apoteci za 500 dinara.

Važne napomene:
Poeni se ne dobijaju za artikle na popustu. Osvojenih 500 dinara mogu se iskoristiti za proizvode na popustu. Stečene poene možete iskoristiti isključivo u jednoj kupovini.

Kako funkcioniše kartica?

Podizanjem recepta i/ili kupovinom u najmanjem iznosu od 100 dinara sakupljate poene. Svakih 100 dinara na računu donosi Vam 1 poen, a podizanje recepta 2 poena. Kad sakupite 100 poena, pri narednoj kupovini prilažete Karticu zdravlja i račun će Vam biti umanjen za 500 dinara.

Kako do kartice poverenja?

Dovoljno je da popunite pristupnicu, koju ćete dobiti u apoteci i kartica na Vaše ime će Vam biti izdata na licu mesta. Vaši podaci će biti sačuvani i korišćeni u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Primer sakupljanja poena

U slučaju da ste podigli 3 recepta,a iznos na računu je 745 dinara, sakupili ste ukupno 13 poena. Za recepte 3×2=6, a za iznos na računu 7 poena.

Apoteke “Miletić Plus” odišu tradicijom, iskustvom i poverenjem koje nam pružate već 24 godine. Pronađite nas na jednoj od 8 lokacija u Obrenovcu i okolini i uverite se zašto nam se pacijenti iznova vraćaju.