O nama

ISKUSTVO I POVERENJE SU NAŠA SNAGA

Apoteke „Miletić Plus” su od maja 1997, već 24 godine posvećene svojim pacijentima. Uvek smo se trudili da stručnost i predanost Vašem zdravlju budu naš zadatak. Iako je bilo mnogo izazova, uspeli smo da ih zajednički uspešno rešimo, što potvrđuje i činjenica da se nalazimo na 8 lokacija i da je sve više Vas koji nam verujete. Hvala, što ste prepoznali naš trud, što nam poklanjate Vaše poverenje da zajednički brinemo o zdravlju i što nam se iznova vraćate.

BRIGA O VAŠEM ZDRAVLJU JE NAŠ PRIORITET

Ponosimo se činjenicom da su nam pacijenti uvek na prvom mestu. Bilo da Vam je potreban konkretan proizvod, savetovanje o Vašem trenutnom zdravstvenom stanju ili podrška na putu ozdravljenja, u našim apotekama Vas čeka usluga prilagođena Vama. Svakom pacijentu pristupamo na
jedinstven način i to je upravo razlog zbog kog nam verujete i zbog kog se već 24 godine iznova vraćate apotekama Miletić Plus.

ZAPOSLENI SU NAŠA NAJVEĆA VREDNOST

Kontinuirane edukacije iz različitih oblasti farmaceutske delatnosti su prioritet naših zaposlenih, kako bi bili u toku sa svim novostima i savremenim pristupima lečenju. Osim usavršavanja, važno nam je i zadovoljstvo naših zaposlenih, čemu smo posvećeni i čemu konstantno težimo. Zadovoljan i pre svega stručan tim farmaceuta i farmaceutskih tehničara, u svakom trenutku će
ljubazno odgovoriti na sva Vaša pitanja i pružiti najkvalitetniju uslugu u Vama najbližoj apoteci Miletić Plus.

Apoteke “Miletić Plus” odišu tradicijom, iskustvom i poverenjem koje nam pružate već 24 godine. Pronađite nas na jednoj od 8 lokacija u Obrenovcu i okolini i uverite se zašto nam se pacijenti iznova vraćaju.