O nama

ISKUSTVO I POVERENJE SU NAŠA SNAGA

Apoteke „Miletić Plus” su od maja 1997, već 24 godine posvećene svojim pacijentima. Uvek smo se trudili da stručnost i predanost Vašem zdravlju budu naš zadatak. Iako je bilo mnogo izazova, uspeli smo da ih zajednički uspešno rešimo, što potvrđuje i činjenica da se nalazimo na 8 lokacija i da je sve više Vas koji nam verujete. Hvala, što ste prepoznali naš trud, što nam poklanjate Vaše poverenje da zajednički brinemo o zdravlju i što nam se iznova vraćate.

BRIGA O VAŠEM ZDRAVLJU JE NAŠ PRIORITET

Ponosimo se činjenicom da su nam pacijenti uvek na prvom mestu. Bilo da Vam je potreban konkretan proizvod, savetovanje o Vašem trenutnom zdravstvenom stanju ili podrška na putu ozdravljenja, u našim apotekama Vas čeka usluga prilagođena Vama. Svakom pacijentu pristupamo na
jedinstven način i to je upravo razlog zbog kog nam verujete i zbog kog se već 24 godine iznova vraćate apotekama Miletić Plus.

Merenje krvnog pritiska Miletic Plus apoeteka Obrenovac
Apoteka Miletic Plus Obrenovac

ZAPOSLENI SU NAŠA NAJVEĆA VREDNOST

Kontinuirane edukacije iz različitih oblasti farmaceutske delatnosti su prioritet naših zaposlenih, kako bi bili u toku sa svim novostima i savremenim pristupima lečenju. Osim usavršavanja, važno nam je i zadovoljstvo naših zaposlenih, čemu smo posvećeni i čemu konstantno težimo. Zadovoljan i pre svega stručan tim farmaceuta i farmaceutskih tehničara, u svakom trenutku će
ljubazno odgovoriti na sva Vaša pitanja i pružiti najkvalitetniju uslugu u Vama najbližoj apoteci Miletić Plus.

Apoteke “Miletić Plus” odišu tradicijom, iskustvom i poverenjem koje nam pružate već 24 godine. Pronađite nas na jednoj od 8 lokacija u Obrenovcu i okolini i uverite se zašto nam se pacijenti iznova vraćaju.